5/27/2010

Lüküs hayat lüküs hayat...



Lüküs hayat lüküs hayat yan gel de yat oooohhhh keyfine bakkk!


Valla dün bir dergide okuduğum bu taze uygulama şaşırttı beni. Gün geçmiyor ki farklı bir fikir, farklı bir girişimcilik projesiyle karşılaşmayalım. Efendim malum gün içinde en fazla düşündüğümüz şey ne yiyip ne içeceğimiz.Öğle araları mekan seçme stresi günün rutinlerinden biri haline geldi. Sürekli hazır yemekler yemekten ve sağlıksız beslenmekten tüm metabolizmamız şaşmış durumda. Bir de üzerine kilo verme derdi. Falan filan..

Buyrun size 5 gün içinde en sağlıklı biçimde 1 kilo vermeyi garantileyen bir uygulama:


Rafinera, beslenme uzmanları ve gurme şefler eşliğinde, tercih ve ihtiyaçlarınıza yönelik günlük mönülerinizi size özel olarak tasarlayan ve adresinize teslim eden bir beslenme planı servisi.
Beslenme planları sağlıklı ve dengeli beslenme konsepti üzerine kurulu. Günlük mönüler beslenme uzmanları ve gurme şeflerinin gözetiminde kişiye özel olarak hazırlanıyor.

Öncelikle sizin tercih ettiğiniz beslenme planına göre günlük almanız gereken kalori miktarları hesaplanıyor. Şefler bu hesaplama ve alınan kişisel beslenme bilgileri doğrultusunda size en uygun lezzetleri oluşturuyor.
Servis 3 ana + 2 ara olmak üzere günlük toplam 5 öğünden oluşuyor. Kişisel ihtiyaçlara yönelik olarak beslenme paketleri 2 ana + 2 ara (akşam öğünü dahil edilmeden) veya 1 ana + 2 ara (işyeri paketi) şeklinde olabiliyor.
Size özel tasarlanan beslenme paketi her gün istediğiniz adrese dilediğiniz zaman aralığında ulaşıyor. Böylelikle sabah kapınıza gelen beslenme paketinizle hem yemek derdini unutuyor hem de fazla kilolardan kurtuluyorsunuz. E tabii tahmin edeceğiniz üzere bunun da bir bedeli var....

 
10 Günlük Paketler (Günlük Fiyatlar)*
3 ana+2 ara                           1 ana+2 ara
(Tüm gün paketi)                 (İş yeri paketi)
De-Light 41 YTL                     31 YTL
Fit&Well 41 YTL            31 YTL
Vegetarian 41 YTL                  31 YTL



30 Günlük Paketler (Günlük Fiyatlar)*
3 ana+2 ara                          1 ana+2 ara
(Tüm gün paketi)               (İş yeri paketi)
De-Light 39 YTL                  29 YTL 
Fit&Well 39 YTL         29 YTL
Vegetarian 39 YTL               29 YTL
Daha detaylı bilgi için www.rafinera.com

1 comment:

dyt.kelebekdiyeti said...

çoooooook uzun zamandır var bu uygulama... bence diyette yemek yapmaya zaman bulamayanlar için çok güzel bir uygulama...