12/27/2009

Ve Norah Jones'un Yeni Albümünü Keşfettiiiikkk!!!



Buğulu sesiyle kadın erkek hepimizi felç eden Norah Jones yeni albümünü çıkardı, biz de bugün itibariyle dinlemeye başladık. Bu güzelliğe bir de bu ses deyip kadın kısmısı olarak hasedimizden çatlasak da yeni bir albüm çıkarsa diye dört gözle bekliyorduk.

7 grammy ödülü olan ilk albümü "come away with me" den beri çıkardığı her albümü keyiflenerek dinledim. Zaman-mekan farketmez her ana hitap eder kendisi. Bu son albümü yılbaşı arefesinde, tam da kar kış döneminde İstanbul trafiğini akla getirince arabada mahsur kalacağınız anlarda inanılmaz bir kurtarıcı olabilir. Malum kendisinin rehabilitasyon yeteneğini göz ardı etmemek lazım.

Bu arada fikir edinmek için http://www.norahjones.com/ web sitesinden şarkılarını online dinleyebiliyorsunuz. Daha da ne olsun...
 

2 comments:

Ayşe Şakarcan said...

Ben de bayılıyorum bu kadının sesine. Albmü çıktığı gün almıştım. O günden beri kah evde, kah arabada hep kulağımda:)

Nevbahar said...

Sevgili Ayşe,
Bloğuma yakın çevre dışında notunu bırakan ilk insan olman seni hayatımda başka bir yere koydu itiraf edeyim. Gecemi güzellendirdin, daha da çok yazmam için heyecanlandırdın.
Sen de şu garibin gününü güzelleştirdiğini rahatlıkla düşünebilirsin hatta hemen yanındakilere bir insanı nasıl mutlu ettim diye hava bile atabilirsin. İzin veriyorum:)
Bu arada ben de Boğaziçi'nde okudum. İktisat 2004 mezunuyum.
Her zaman beklerim, yorumlarını eksik etme..