12/05/2010

İstanbulda küçük bir kaçamak


Şehir gürültüsünden bıktım, biraz havaya ihtiyacım var diyip de bir türlü çözümü bulamayanlardansanız işte size kolay bir öneri.

Cuma akşamı iş çıkışı yola çıkıyorsunuz. Riva yolunu takip ederek Mahmut Şevket Paşa köyüne doğru direksiyonu kırıyorsunuz.Köyün çıkışında küçücük bir Kulidağ yazısı var. Bu dar, çamurlu yolu devam edince karşınıza gizli kalmış bu ağaç evli mekan çıkıyor.



İstanbulun tam da içinde, mutlak sessizliği yaşayacağınız bu yerde ağaç evlerden birine yerleşiyorsunuz. Börtü böceğe gelemem diyenlerdenseniz tabii biraz acı çekebilirsiniz..Ama sabah gün ağardığında tüm oksijeni bünyenize alıp ağaçlara karşı şöyle bir gerinince bunun ne kıymetli bir şey olduğunu anlayacaksınız.

Şömineli restorantında güzel bir kahvaltı ve ardından doğanın içinde bir yürüyüş..Eğer mevsim sıcaksa terastaki masalardan birine yerleşip çayınızı karşınızdaki ağaçlara bakarak da yudumlayabilirsiniz..

Artık dırdırlanmak yok..Çok yakınımızdaki bu yerde gelecek haftaya dinç girebilmek için yenilenebilirsiniz..
Rezervasyon için tel: 0 532 315 59 51



4 comments:

Unknown said...

Nevbaharcım
Fiyat bilgisi alsak :)

Chilek said...

harika görünüyor:)

Nevbahar said...

Oğuzhancım,
sanırım en son haliyle fiyat uygulaması aşağıdaki gibi:
1 odada 1 kişi kaldığı durumda kişi başı Oda-kahvaltı 100 YTL
1 odada 2 kişi kaldığı durumda kişi başı Oda-kahvaltı 70 YTL
1 odada 3 kişi kaldığı durumda kişi başı Oda-kahvaltı 60 YTL
1 odada 4 kişi kaldığı durumda kişi başı Oda-kahvaltı 55 YTL

Carriemel said...

cok hos. blogunuz da oyle. zamanim olunca bakacagim. modaya bende cok duskunum. sizi choo perfum var mi turkiye'de bakarken tesadufen buldum ve blahnik shop yazisina yorum biraktim adsiz bari simdi adli birakayim...hoscakalin..