12/20/2010

Antika Meyhane - Tavsiye Edilir..


Uzun bir süredir İstanbul'da eskilerden kalma bir mehyane arıyordum. Aslında kulağa oldukça ilginç geliyor. Her adımı tarih olan bu şehrin bir noktasında muhakkak böyle eski nesil bir meyhane olmalı diye düşünüyorsunuz ama inanın bulması çok zor. İnsanların gacır gucur müzik sesleri içinde ne konuştuğunu duyamadıkları  mekanlara talebi bu kadar azıtmışkan , sohbetli bir yer bulmak hakikaten zor işmiş...
Fonda taş plak sesiyle sanat müziği..eskiden kalma bir dekor.. Mezesi , sohbeti güzel bir mekan.. Antika Meyhane tüm bu sorularımıza cevap oldu.  


Hatay mutfağından birbirinden leziz mezeleri bulabileceğiniz mekanın geniş bir menüsü var. Özellikle humusunun tadı tamağımızda kaldı!



Sahipleri birbirinden tatlı bir çift olan meyhane sergi, müzayede, performans vb. aktivitelerle sanatsal bir mekan olarak da kullanılıyor. Her hafta sonu 12-18 saatleri arasında antika butik bitpazarı ve takas günleri düzenleniyor. Eğer antikaya merakınız varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim!



Sunulan hizmet, lezzet kalitesi,mekan atmosferini düşününce muhakkak denemeniz gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. Şiddetle tavsiye edilir...

Web: http://www.antikameyhane.com/
Adres: Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sk. No:4/1 Beyoğlu / İSTANBUL
Tel: 0 212 252 33 02




No comments: