9/13/2010

Yağmur demem çamur demem havamdan bir şey kaybetmem..

Malum yağmurlu İstanbul havası insanın kabusu olabilir. Kadınlar için ne giyicem derdi de ayrı bir çile tabiiki. Hem iyi görünmeliyim hem de suya çamura dayanıklı olmalıyım düşüncesiyle giyinmek tam bir dert oluyor.

İşte sonbahara girerken sizlere yardımı dokunabilecek birkaç giyim tiyosu..


Yargıcı sağolsun bu tunikleri hayatımıza soktu. Ekose desen modası geçmeyecek bir ikondur kendi başına. Piyasadaki belli markalarda ekose desenin her türlü rengini bulmak mümkün. Yargıcı da bunlardan biri. Kombinin içindeki mavi-kahverengi deseni tamamlaması için aksesuarlarda da bu renklerin tonlarına ağırlık verebilirsiniz.


Fularlar özellikle sonbahar havasının vazgeçilmezi. Hem kombininizi tamamlıyor hem de şık bir görüntü yaratıyorsunuz. Bir gardolabın olmazsa olmazı kahverengi deri ceket. Tam bir hayat kurtarıcıdır. Farklı kombinasyonlarda kullanabilmek için düz/iddiasız bir modeli tercih edebilirsiniz.

Altta giyilen astar ise görüntüye renk ve eğlence katıyor. Kombini basitlikten çıkararak daha özel bir görüntü yaratmanızı sağlıyor.


Tahtadan yapılmış bu sevimli çiçek kolye kesinlikle favorim. Güneş gözlüğünde spor kahve tonlarında bir çerçeveyi tercih edebiliriz.


Bu tuniklerin en sevdiğim yanlarından biri de ön cepleri. Özellikle benim gibi ıvır zıvırı bol insanlar için çok pratik oluyor.

Tahta bilezikler bundan iki yıl önce oldukça popülerdi. Özellikle böyle spor kombinasyonları tamamlamak için en rahat/uygun fiyatlı alternatiflerdir diyebiliriz..

Hunter'la başlayan bu yağmur botları modası geçen kış sezonuyla birlikte bir patlama yaşadı. Artık hemen her mağazada farklı renklerini bulmak mümkün. Bundan yaklaşık 5 sene önce yurtdışından bu botların siyah rengini bulup almıştım, ve tabii ulu ortaya dalga mevzusu oldum. Bizim köyde giyilirdi bunlardan da falanda filan da.. Neyse ki modası geldi de rahatça giyebiliyoruz..
Böyle bir kombinle hem şehirli şık bir görüntü yaratabilir hem de yağmurun o yıldırıcı pisliğinden sıyrılabilirsiniz...

Tunik elbise, iç astar, fular, kolye, botlar - Yargıcı
Deri Ceket - Levi's
Bilezikler - Top Shop
Çanta - Levi's
Gözlük - İkinci el




3 comments:

Unknown said...

Costun sen costunnn
From Tel. AVIV

Anonymous said...

güzelmiş:)

Unknown said...

Çok uyumlu ve havalı bir kombinasyon olmuş, güle güle giyin.
ANG