9/06/2010

Jean'lenelim..

Malum insanın işi modayla içiçe olunca ister istemez baktığınız her yerde uyumlu renkler ve ürünler görmeye başlıyorsunuz. Kendi gardolabınızda bulduğunuz kombinler sizi inanın şaşırtıyor. Ben de kendi dolabımdan seçtiklerimle yarattığım kombinleri birkaç tavsiyeyle paylaşmalıyım diye düşündüm.  

1- JEAN'lenelim...


Eğer jean giyiyorsak biraz asi olmaktan ne çıkar?


"Denim on denim" denilen trendle farklı renkte denim ürünlerini kombinler olduk. Açık ve koyu indigo rengin kontrastını seviyoruz. Buradaki kombinde denim etek ve ceket kullanıyoruz.


Üstte indigonun mavisine uyacak içinde mavi-yeşil-bakır tonlarını bulunduran bir kolye. Eğer böyle canlı renklerde aksesuar seçiyorsak şal seçiminde sade olmakta fayda var..


Kemer özellikle denim kombinlerini tamamlayan çok önemli bir aksesuar. Çanta ve ayakkabı renkleriyle uyumlu olması daha risksiz bir görüntü sağlıyor.

Böyle bir kombinde güneş gözlüğünde vazgeçilmezim Ray Ban'in damla modeli. Asi denim görüntüsünü tamamlamak için bilezikte ise deri seçimleri öneririm.


Özellikle son birkaç sezonun favoırileri bootie ayakkabılar böyle bir kombini bütünleyecektir. Özellikle mini etekle çok hoş oluyorlar..


Ürünler sırasıyla;
Denim ceket ve etek - Levi's
Kolye - Yargıcı
Şal - Yargıcı
Kemer - Levi's
Çanta & Bileklikler - Levi's
Ayakkabı - Nine West

Umarım siz de benim kadar beğenmişssinizdir..

No comments: